Praktische informatie

Onze campus is vlot bereikbaar met de (brom)fiets, het openbaar vervoer en de auto.

(Brom)fiets

De ligging van onze school waarborgt een veilig en vlot traject van thuis tot aan onze campus en omgekeerd. Zo kunnen leerlingen via Mol-centrum onze school bereiken via de fietstunnel. Aan de achterzijde van onze campus is een ruime fietsenstalling voorzien waar leerlingen hun fiets of bromfiets kunnen parkeren. Deze stalling is bereikbaar via poort 3 aan de S-blok.

Fietsen = safety first! Maak jezelf zichtbaar in het verkeer door het dragen van een fluohesje en zet je fietsverlichting aan als het schemert of donker wordt.

Openbaar vervoer

Er bevindt zich een bushalte vlak voor de school en eentje op wandelafstand. Je komt dan de school binnen via poort 1.

 • Halte Mol TISP
  • Lijn 20: Tessenderlo – Geel/Mol
  • Lijn 390 en 391: Arendonk – Mol
  • Lijn 470: Turnhout - Mol
 • Halte Mol De Hutten
  • Lijn 15c: Leopoldsburg - Geel
  • Lijn 17a: Diest – Leopoldsburg/Mol
  • Lijn 84: Hamont – Geel
  • Lijn 170: Beringen – Mol

Het Station van Mol bevindt zich een twee à drietal kilometer van onze campus. Dit traject is een halfuurtje te voet of een tiental minuten met de fiets. Om vlot op je bestemming te geraken, stippel je op voorhand je route uit via de website van De Lijn of NMBS.

Auto

Aan de voorzijde en langs de zijkant van de campus is voldoende parkeergelegenheid voor ons personeel. Als leerling of ouder kan je je auto kwijt op de parkeerplaats van grootwarenhuis Alma. Ook het ophalen van leerlingen gebeurt liefst aan de overkant, zo blijft de instroom en uitstroom van leerlingen aan de poort vrij en veilig.

Voor leerlingen uit de eerste graad start de dag om 8.30 uur en eindigen de lessen om 15.40 uur. Hieronder vind je een algemene dagindeling terug.

Een schooldag op Sint-Paulus ziet er echter niet voor iedereen hetzelfde uit. De leerlingen uit de tweede en derde graad hebben op sommige dagen een achtste lesuur waarbij de schooldag eindigt om 16.30u. Vanaf de derde graad worden de lesroosters soms aangepast in functie van praktijkvakken en stages waardoor leerlingen later starten of vroeger gedaan hebben.

 

Afgelopen schooljaren hebben we sterk ingezet op een digitale campus Sint-Paulus. Je kan namelijk een virtueel bezoek brengen aan onze school!

Op onze website presenteren we met trots een aanbod met foto’s en filmpjes waarbij je leerlingen en leerkrachten aan het werk ziet. We leiden jou rond doorheen de wandelgangen van Sint-Paulus en tonen jou het beste van onze campus! Op de afdelingspagina's bij het studieaanbod zie je ook enkele video's die de studierichtingen toelichten. Zo kan je al eens binnenkijken op onze campus.

Onze Open dag gaat steeds door in mei.

School lopen op onze campus kostte voor het schooljaar '23-'24 voor een nieuwe leerling: 

 • 1FAST: €565 + laptop
 • 1FLEX: €590 + laptop
 • 1PLUS: €575 + laptop
 • 1PRO: €495 + laptop

Dit is het totaalbedrag voor een volledig schooljaar waarin alle kosten omvat zitten.

Meer info over de schoollaptop vind je bij 'ICT' via deze link.

School maken doen we niet alleen. In onze schoolwerking doen we onder andere ook beroep op de overlegorganen leerlingenraad en ouderraad. Rond zorg werken we nauw samen met CLB-kempen en het Leersteuncentrum Kempen.

LEERLINGENRAAD

Beschik je over een dosis organisatorisch talent? Streef je voor meer sfeer op school? Heb je graag inspraak in het schoolgebeuren en wil je samen met andere leerlingen de schoolwerking verbeteren? Dan is de leerlingenraad écht iets voor jou!

Wekelijks kom je samen met enkele medeleerlingen en begeleidende leerkrachten om te brainstormen over bepaalde thema’s en ideeën uit te werken. De voorzitter van de leerlingen raad is Tibo Van Genechten. (Je kan hem ook terugvinden op de pagina 'Wie is wie'.)

OUDERRAAD

De ouderraad is een belangrijke schakel in ons schoolteam en wordt nauw betrokken bij de organisatie en de werking van de school. Verder biedt de ouderraad ondersteuning bij activiteiten zoals de pedagogische praatcafés en organiseren ze allerlei evenementen zoals de taarten- en pizzaslag. De inkomsten hiervan worden gebruikt om leerlingen in financiële moeilijkheden een duwtje in de rug te geven.

Wil jij je als ouder engageren voor onze leerlingen en de school? Aarzel dan niet om de voorzitter te contacteren! De huidige voorzitter van de ouderraad is Marenka de Glas. (Je kan haar ook terugvinden op de pagina 'Wie is wie'.) Je kan contact opnemen via een bericht op Smartschool naar 'TISP Ouderraad'.

CLB-KEMPEN

Via deze link ga je naar de webpagina van het Vrij CLB-Kempen te Mol.

LEERSTEUNCENTRUM KEMPEN

Via deze link ga je naar de webpagina van het Leersteuncentrum Kempen.

Digitale toestellen vinden vandaag de dag steeds meer hun weg in ons dagelijks leven. Door middel van ons laptopproject en de ICT-lokalen van onze campus kunnen leerlingen optimaal gebruik maken van digitale leermiddelen. Meer info over het laptopproject vind je hier.

Het gebruik van deze middelen is een pedagogische meerwaarde voor leerlingen tijdens de lessen of het huiswerk en dat kunnen we in deze moderne tijden alleen maar aanmoedigen. Daarom streven we naar ‘iedereen een laptop’, waarbij elke leerling een persoonlijke laptop heeft.

Graag hebben we dat je zorg draagt voor je toestel. Gebruik je laptop enkel in de daarvoor voorziene ruimtes op school en bij je thuis. Op de speelplaats en in de overdekte speelplaats zit je laptop veilig opgeborgen in de beschermhoes.

Op sociale media scrollen of Smartschool checken op je smartphone? Tijdens de korte pauzes en middagpauze is dit toegelaten, enkel op de speelplaats.

Plattegrond

studieaanbod

onze campus