Samen sfeer maken

Sportdagen

Een hele dag lekker sportief zijn met je klasgenoten! Voor elke graad worden er leuke activiteiten uitgewerkt of gaan we op verplaatsing.

X-MOS!

Ook op onze campus vieren we jaarlijks Chrysostomos of 100-dagen-feest. De leerlingen van 6TSO en 7BSO komen dan op en top verkleed, ze starten de dag met een groot groepsontbijt en leven zich dan een dagje uit met hun eigen klas.

krachtontbijt!

origineel!

Solidariteitsweek

autosalon

spaghetti à volonté

Uitstappen

graffiti openluchtmuseum in onze fietstunnel in Mol!

Samen meer doen!

De leerlingen van de leerlingenraad maken graag werk van méér sfeer op school! Zo werken ze elk jaar activiteiten uit waar je voor kan inschrijven, zoals een avondje lasershooten in de schoolgebouwen. Bij mooi weer komt er al wel eens een Kubb-wedstrijd!

Ook de peters en meters doen hun best om er een toffe campus van te maken. Dit zijn leerlingen van de 3e graad die peter of meter zijn van een klas in het eerste jaar. Ze werken activiteiten uit voor hun klas. Zo werd er al een kerstboomcompetitie en een Halloweenwedstrijd georganiseerd!

Meisjes in STEM

Meer en meer meisjes vinden de weg naar onze STEM-campus, en dat vinden we geweldig!

Elke maand zorgen we voor een heuse meisjes-bijeenkomst. Dan komen meisjes van alle leeftijden en uit alle studierichtingen samen om leuke voorstellen te doen, of gewoon eens een girl-babbel te slaan!

20 20

studieaanbod

onze campus