Alle info voor leerlingen die instromen in schooljaar 2024-2025

Visual ontdekdagen 2024

Aankomende data

Ontdekdagen 29 februari - 2, 3 en 5 maart

Ontdekdagen op campus Sint-Paulus. Op donderdag 29 februari, zaterdag 2, zondag 3 en dinsdag 5 maart bieden we leerlingen van het 6e leerjaar en hun ouders de kans om kennis te maken met het eerste jaar op onze campus. (Anderen zijn welkom op onze Open Dag op zondag 5 mei.)

Tijdens een korte rondleiding in kleine groepjes maken we je wegwijs op onze campus. Na afloop is er nog ruimte om vragen te stellen. (Inschrijven is mogelijk vanaf 29 januari.)

hier inschrijven

Aanmeldprocedure

Eerst online aanmelden, dan pas inschrijven zonder tijdsdruk!

Surf tussen 25 maart (9u) en 19 april (23u59) naar de website van gemeente Mol.

Hier kan je aanmelden voor de school van je keuze. Je meldt aan voor A-stroom of B-stroom.

Je kiest nog niet voor een specifieke richting (zoals Fast, Flex, Plus), dat gebeurt pas bij de inschrijving.

Het voordeel van deze aanmeldprocedure is dat het niet uitmaakt op welk tijdstip je aanmeldt. Het computersysteem verdeelt nadien de vrije plaatsen.

Capaciteit 1ste jaar A-stroom: 120 leerlingen
Capaciteit 1ste jaar B-stroom: 24 leerlingen

aanmelden

gemeente Mol

Toewijzing inschrijvingsticket

Tussen 20 april en 13 mei ontvang je een schooltoewijzing. Via email krijg je een inschrijvingsticket voor de toegewezen school. Als er voldoende plaatsen beschikbaar zijn, krijg je automatisch de school van je eerste voorkeur toegewezen.

Open Dag

Op zondag 5 mei 2024 organiseren we op onze campus onze Open Dag. Je kan langskomen om de verschillende afdelingen te bezoeken en de gezellige sfeer al eens te proeven.

Inschrijving

Je verzilvert je inschrijvingsticket door effectief in te schrijven tussen 14 mei en 10 juni in de toegewezen school. Bij deze inschrijving kies je ook de juiste studierichting.

Doe dit zeker binnen de aangegeven datum, want vanaf 10 juni verlies je je ticket en gaat deze plaats naar iemand anders.