Info 7e Se-n-Se

Na de derde graad in het technisch secundair onderwijs behaal je je diploma. Je kan op onze campus nog een 7e jaar Se-n-Se (secundair na secundair) volgen om je te specialiseren. Je krijgt 32 uur les per week, waarvan 28 uur theorievakken en werkplekleren.

Regeltechnieken (procesautomatisatie)

Toegepaste autotechnieken

CNC-machining

LESSENPAKKET:

LESSENPAKKET:

LESSENPAKKET:

CAD/CAM verspaning

CNC productietechniek

Werkplekleren

Communicatie en management

Alternatieve aandrijftechnieken

Benzine- en dieselmanagement

Diagnose en storing zoeken

Airco-attest en HEV2

Voertuigwetgeving & milieuzorg

Communicatie & management

Regeltechniek & PLC

Digitale systemen & toegepaste informatica

Werkplekleren en stage

Elektronica

Communicatie en management

Hou je graag alles onder controle? Tijdens deze opleiding leer je industriële processen zoals temperatuur, druk, niveau en debiet te meten en te regelen. In het labo staan tal van installaties waar je zelfstandig gaat werken. Ook de elektronica verliezen we niet uit het oog. Kleinere opstellingen worden gebruikt om meer inzicht te krijgen in digitale systemen en de computer is hierbij een hulpmiddel.

Verspanen is niet meer wat het vroeger was. Computers zijn niet meer weg te denken uit verspaning. Met deze opleiding word je de hoogopgeleide technicus waar de industrie naar op zoek is. Ben je gepassioneerd door verspanen en heb je een diploma 6TSO of 7BSO? Schrijf je dan zeker in voor ons 7e jaar CNC-machining!

De technische evolutie in de autosector en de vraag naar hooggeschoolde technici stijgt snel. Met onze richting "Toegepaste autotechnieken" komen we tegemoet aan de vraag van de industrie en aan de wens van de leerlingen uit 6TSO en 7BSO om zich verder te specialiseren.

studieaanbod

onze campus